Infrarødt varmebelte Kr. 2490,-

Radiant Health infrarødt varmebelte kan brukes over mage, rygg, skulder eller andre steder man ønsker målrettet varme. Det gir en effektiv lindring av smerter og stive muskler, økt vitalitet og velvære. 

 

Radiant Health® Infrarødt Varmebelte

Infrarødt varmebelte avgir en dyp og behagelig varme til nedre del av rygg, mage og hofter. Blodsirkulasjonen øker i disse områdene og kan bidra til smertelindring og muskelavspenning, samt gi økt vitalitet og velvære. Infrarødt varmebelte fra Radiant Health® kan ikke sammenlignes med andre tradisjonelle elektriske varmebelter, da infrarød varme går mye dypere inn, så mye som 5 ganger dypere. Det vil du merke ved bruk. Ikke bare blir området du bruker beltet gjennomvarmt, men du vil føle deg varmere i hele kroppen.

Varmebeltet festes enkelt med borrelås og har en ekstra beltedel som kan kobles på for å gjøre det lengre, hvis nødvendig. Det er ergonomisk designet for å passe over rygg og mage og kan brukes både når du sitter og ligger. Varmen er regulerbar inntil 80 grader. Makstid er 60 minutter, men du kan enkelt forlenge behandlingstiden. Varmebeltet tilhører kategorien fjern infrarød varme (FIR), det vil si at varmestrålene går ekstra dypt inn for effektiv virkning. Du behøver strømuttak for å bruke varmebelter, men ledningen er lang og du kan bevege deg fritt.